Bœuf


  • 71. 香脆牛柳絲 Bœuf croustillant (légèrement piquant)

    • CHF34.00

    Crispy beef

  • 72. 香橙牛柳絲 Sauté de bœuf sauce à l'orange caramélisée

    • CHF33.00

    Shredded Beef sauteed with fresh orange juice caramelized

  • 73. 大蒜牛肉 (鐡板) Bœuf sauté aux poireaux (sur une plaque chauffante)

    • CHF34.00

    Stir-fried beef with leeks served on a hot metallic plate

  • 74. 川椒牛肉 Bœuf au basilic frais (relevé)

    • CHF33.00

    Stir-fried beef (spicy) with fresh basil

  • 75. 姜葱牛肉 Bœuf au gingembre et aux oignons printaniers

    • CHF33.00

    Beef with ginger and spring onions

  • 76. 鮮辣椒牛肉 (鐡板) Bœuf sauté aux piments frais (sur une plaque chauffante)

    • CHF34.00

    Stir-fried beef with fresh chili served on a hot metallic plate

  • 77. 咖喱牛肉 Bœuf au curry *curry de Hong-Kong

    • CHF34.00

    Sliced beef in curry sauce

  • 78. 沙爹牛肉 (鐵板) Bœuf sauté à la sauce saté (sur une plaque chauffante)

    • CHF34.00

    Stir-fried beef with satay sauce served on a hot metallic plate