Légumes
-
90. 清蒸豆腐 Tofu à la vapeur à la sauce de soja
- CHF24.00
Steamed Tofu with soya sauce
-
91. 紅燒豆腐 Tofu braisé aux champignons parfumés
- CHF25.00
Deep-fried tofu braised with Chinese mushrooms
-
92. 椒鹽蒜蓉豆腐 Tofu sauté à l'ail et au sel de piment
- CHF25.00
Fried Tofu marinated in a chili flavored salt sauteed with garlic
-
93. 芽菜熗三絲 Germes de soja vert sautés aux vermicelles transparentes et aux champignons noirs
- portion CHF22.00
- 1/2 portion CHF14.00
Stir-fried fresh green soybeans sprouts with black fungus and transparent noodles
-
94. 炒時菜 Légumes chinois (selon arrivage)
- CHF22.00
Chinese vegetables (depends on arrival)
-
95. 香菇拌青菜 Braisé de champignons parfumé avec légumes verts
- CHF23.00
Braised Chinese mushrooms with green vegetable
-
96. 素清炒 Sauté de divers légumes "Chop-Suey"
- portion CHF23.00
- 1/2 portion CHF15.00
Stir-fried mixed vegetables chop-suey
-
97. 醋溜白菜 Choux chinois sauté au piment séché et poivre de Si Chuan relevé au vinaigre parfumé
- CHF22.00
Chinese cabbage sauteed with dried chili Si Chuan pepper and Chinese vinegar
-
98. 魚香茄子 Braisé d'aubergine aigre-piquante
- CHF23.00
Braised Eggplant in a sour and hot sauce